START

Shop | Magazin

Vizualizaţi oferta noastră şi comandaţi online produsele dorite.

Cine este setos de vin rosu si negru sa mearga la Minis, Mocrea si PANCOTA, unde gasesti un astfel de vin nobil, dupa care raman mult in urma alte vinuri renumite.
[Grossinger, naturalist – 1779].

Livrare si plata

Achizitia produselor se poate face prin doua variante: comanda plasata on-line sau comanda telefonica.

  • COMANDA ON-LINE: este cea mai recomandata modalitate de achizitie deoarece puteti in timp real sa controlati costul transportului, modalitatea de plata, timpul de livrare.
  • COMANDA TELEFONICA: pentru comenzi telefonice va rugam sa ne contactati de Luni pana Sambata in intervalul orar 09:00 – 20:00 la numerele afisate in zona contact.

Doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani vor putea comanda.

Toate produsele au afisate preturile in Lei cu TVA. In functie de modalitatea de livrare agreeata de dumneavoastra, la pretul produselor se vor adauga costurile de transport si ramburs.

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

  • Plata on-line – plata cu cardul folosind serviciile mobilPay. (toate comisioanele aferente platii cu cardul, vor fi suportate de catre Best Time Investments AG S.R.L.)
  • Plata ramburs – se plateste persoanei care livreaza comanda in momentul primirii acesteia.
  • Plata prin ordin de plata – se plateste la banca prin ordin de plata iar comanda va fi trimisa ulterior confirmarii platii.

Va punem la dispozitie mai multe metode de a livra produsele , prin curier rapid cu plata in avans (card bancar sau ordin de plata), fiind valabila urmatoarea calculatie :

Pentru colete ce cantaresc mai putin de 100 kg, costul transportului se calculeaza astfel: 15 lei pentru colete in greutate de pana la 1 kg, dupa care se adauga 1 leu pentru fiecare kilogram in plus. (sumele includ TVA, asigurare de transport, ambalajul de carton care protejeaza coletul)

Pentru clientii care doresc plata ramburs, la sosirea coletului la destinatie este valabila urmatoarea calculatie :

Pentru colete ce cantaresc mai putin de 100 kg, costul transportului se calculeaza astfel:
22 lei pentru colete in greutate de pana la 1 kg, dupa care se adauga 1 leu pentru fiecare kilogram in plus. (sumele includ TVA, asigurare de transport, ambalajul de carton care protejeaza coletul) – 7 lei reprezinta TAXA RAMBURS, pe care o incaseaza firma de curierat ( comision), suma ce este inclusa in cei 22 lei.

Greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0,75 l, fără ambalaj suplimentar, este de aproximativ 1,3-1,5 kg.

Pentru localităţile care nu se află în reţeaua de distribuţie a companiei de curierat (vezi http://www.urgent-curier.ro/NationalSpread.aspx), se calculează un cost suplimentar de 0,8 lei + TVA/km pe distanţa dintre localitatea de destinaţie şi cel mai apropiat oraş din localitatea de distribuţie.